Logo Institut Roger de Llúria

Recordem al nostre company Marco Bianchi (DEP)

Des d’Institut Roger de Llúria lamentem profundament la pèrdua del nostre company Marco Bianchi que ens va deixar sobtadament el passat dia 16/03/2024. Els teus companys no t’obliden, descansa en pau.

RECORDA'M
"Pots plorar perquè ha marxat, o pots somriure perquè ha viscut. Pots tancar els ulls i resar perquè torni o pots obrir-los i veure tot el que ha deixat; el teu cor pot estar buit perquè no el pots veure, o pot estar ple de l'amor que vau compartir. Pots plorar, tancar la teva ment, sentir el buit i donar l'esquena, o pots fer el que a ell li agradaria: somriure, obrir els ulls, estimar i seguir."
(David Harkins)

Compartir:

Entrevista a Olga Aranda

“La intel·ligència emocional és la clau per a adaptar-se als canvis” Entrevista a Olga Aranda, directora de l’Institut FPS Roger de Llúria. L’Institut de Formació

Leer más »